Kontakt

För dig som söker butik eller kontor

Skrapan är en utmärkt plats för din nya butik eller ditt nya kontor. Om du söker ny butikslokal kontaktar du Mikaela Murray (se nedan). Om du söker kontor kontaktar du vår Uthyrare Ted Lindsjö (se nedan) eller besöker www.vasakronan.se för att se vilka lokalobjekt som finns att välja på.

För dig som redan hyr butik eller kontor

I Hyresgästinfo på webben hittar du som är lokalhyresgäst praktisk information om det mesta. Till exempel var du kan parkera cykeln eller bilen, hur ventilation och belysning fungerar, eller var miljöstationen ligger. Hyresgästinfo finns också som mobilapp till både Iphone och Android. Om du har frågor gällande butik är du välkommen att kontakta vår Affärsansvarig Mikaela Murray (se nedan) och har du frågor gällande din kontorslokal är du välkommen att kontakta Louise Eklund (se nedan).

För dig som är bostadshyresgäst

För alla boende i Skrapan finns informationsbladet Fakta & kontakt. Om du är student hittar du också mer info under rubriken Student. Skrapans bostäder förvaltas av Savills, telefon 08-674 03 00.

 

Öppna pop up i Skrapan?

I Skrapan finns en perfekt pop up-lokal för dig som vill nå ut under tidsbegränsad period eller snabbt testa en idé eller produkt på en av Sveriges mest trendkänsliga marknader. Läs mer om lokalen och vem du ska kontakta här.

Läs mer

Adresser

Besöksadress

Götgatan 78, Stockholm
118 29 Stockholm

Leveransadress

Åsögatan 106 A, Stockholm
118 29 Stockholm

Student

Information om studentboendet i Skrapan

I Skrapan finns 476 studentbostäder i olika storlekar. Är du intresserad av en lägenhet i Skrapan anmäler du ditt intresse hos Stockholms stads bostadsförmedling.

Skrapans bostäder förvaltas av Savills. Om du är hyresgäst och har frågor är du välkommen att kontakta Savills på 08-674 03 00.

Här hittar du som redan bor i Skrapan eller är på väg att flytta in några användbara länkar:

 

Kontaktpersoner

Nya förråd och befintliga kontorshyresgäster

Louise Eklund

Affärsansvarig Handel

Mikaela Murray

Uthyrare kontor

Linda Boman

Community Manager

Sara Persson

Teknikansvarig

Anam Khan

Mailadress Skrapan: info@skrapan.se

För att kontakta våra butiker och restauranger hänvisar vi till deras kontaktuppgifter.